Geschiedenis

Revi Groente – en Fruittransport B.V. is opgericht in 1993. Ons bedrijf bood zich aan als transportbedrijf, gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van groente en fruit vanaf tuinbouwbedrijven in het Westland naar de veilinglocaties in de Lier en Bleiswijk. Door zorgvuldige planning van de transporten en het meedenken met de teler bij het transport van fust en verpakkingen kregen we een goede reputatie en breidde de klantenkring zich gestaag uit.

Enige jaren later konden wij de eerste groothandelsbedrijven en commissionairs aan ons klantenbestand toevoegen. Door het afschaffen van de veilinglocaties in en om het Westland kregen deze groothandelsbedrijven en commissionairs steeds meer invloed en door nauwe samenwerking met de afnemers veroverden we een stabiele marktpositie in de regio.

De laatste jaren heeft Revi groente – en fruittransport haar activiteiten uitgebreid en samenwerking gezocht met logistieke partners met specialisaties in andere geconditioneerde processen en werden de banden met het moederbedrijf J.P. Vis & Zn. B.V. verder aangehaald. Hierdoor zijn we in staat een degelijk en concurrerend transportpakket aan te bieden.