Het laatste nieuws omtrent de firma Revi transport vindt u hier het eerst

Foto wedstrijd

 

JP Vis en Revi Transport hebben een fotowedstrijd voor hun medewerkers uitgeschreven. Voor meer informatie klik hier

Op 22 december heeft onze organisatie certificering volgens de NEN-ISO 14001:2004 norm behaald. Het behaalde certificaat geeft aan dat Revi Groente en Fruittransport bv zich bewust is van alle milieuaspecten en effecten van haar activiteiten en dat de hele organisatie zich inzet om deze effecten te beheersen en waar mogelijk te verminderen. Naast beheersing van de milieubelasting wordt juist door zorgvuldig om te gaan met energie, brandstof en andere milieubelastende zaken een duidelijke kostenbesparing bereikt.

Wij zijn er trots op ons een dienstverlener te mogen noemen dat aantoonbaar een complete, efficiente en betrouwbare transportdienst aan haar klanten kan aanbieden en waarmee onze klanten weer aan hun opdrachtgevers, verkopers en afnemers kunnen aantonen dat hun partner in transport een hoge kwaliteit met zorg voor het milieu levert.

Onze organisatie is al sinds juli 2002 ISO 9001:2000 gecertificeerd en samen met het recent behaalde ISO 14001:2004 certificaat laten wij zien één van de weinige transportbedrijven in Nederland te zijn dat een gecertificeerd en gecontroleerd kwaliteits- en milieubeleid weet te combineren en hiermee alle belangrijke zaken in het (geconditioneerd)  internationaal transport zoals leverbetrouwbaarheid, temperatuurregistratie, brandstofbeheersing, zorg voor werknemer en materiaal, een correcte administratie en nog vele andere zaken weet te bundelen tot een efficient transportproduct.

 

 

Revi Transport mag zich sinds kort officieel erkend leerbedrijf Transport en Logistiek noemen. Dit wil zeggen dat ze in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs leerlingen mag opleiden voor de beroepskwalificatie Chaffeur goederenvervoer.
Onlangs verscheen in het vakmagazine voor het goederenvervoer Transport en Logistiek een interview met René en Claudia Vis over de evolutie van de transportmarkt. Klik op de afbeelding om dit artikel te lezen.