Revi Groente en Fruittransport

Revi Groente en Fruittransport heeft momenteel de beschikking over:

3 motorwagens met aanhangwagen
8 trekkers met oplegger
1 citytrailer
1 dieplader

Ons kantoor is gevestigd op de Heulweg in Kwintsheul waar de uit twee man bestaande planning met behulp van een modern plansysteem zorgen voor een complete en efficiënte uitvoering van uw transportopdracht. Al onze vrachtwagens zijn goed onderhouden en uitgerust met een boordcomputer. Daarnaast hebben we de beschikking over trailers met laadklep en kunnen de motorwagens en trailers worden uitgerust met een elektrische pallettruck.

* * * N I E U W S * * *

Op 22 december heeft onze organisatie certificering volgens de NEN-ISO 14001:2004 norm behaald. Het behaalde certificaat geeft aan dat Revi Groente en Fruittransport zich bewust is van alle milieuaspecten en effecten van haar activiteiten en dat de hele organisatie zich inzet om deze effecten te beheersen en waar mogelijk te verminderen. Naast beheersing van de milieubelasting wordt juist door zorgvuldig om te gaan met energie, brandstof en andere milieubelastende zaken een duidelijke kostenbesparing bereikt.

Wij zijn er trots op ons een dienstverlener te mogen noemen dat aantoonbaar een complete, efficiente en betrouwbare transportdienst aan haar klanten kan aanbieden en waarmee onze klanten weer aan hun opdrachtgevers, verkopers en afnemers kunnen aantonen dat hun partner in transport een hoge kwaliteit met zorg voor het milieu levert.

Onze organisatie is al sinds juli 2002 ISO 9001:2000 gecertificeerd en samen met het recent behaalde ISO 14001:2004 certificaat laten wij zien één van de weinige transportbedrijven in Nederland te zijn dat een gecertificeerd en gecontroleerd kwaliteits- en milieubeleid weet te combineren en hiermee alle belangrijke zaken in het (geconditioneerd)  internationaal transport zoals leverbetrouwbaarheid, temperatuurregistratie, brandstofbeheersing, zorg voor werknemer en materiaal, een correcte administratie en nog vele andere zaken weet te bundelen tot een efficient transportproduct.

Als u op de logo's in het linker frame klikt kunt u beide certificaten downloaden.

Naast onze specialisatie, het geconditioneerd vervoer van groente en fruit verzorgen wij ook uw transport van bloemen en planten en zijn wij een partner voor diverse toonaangevende verladers en transportbedrijven in geconditioneerd transport. Door samenwerking met J.P. Vis & Zn. BV en deelname in het Collectief vervoer Westland BV kunnen wij beschikken over een flexibele capaciteit. Dit helpt ons om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Talent krijgt bij ons een kans en mede daardoor heeft ons bedrijf de status “Erkend Leerbedrijf” verworven.

Interesse in een nadere kennismaking? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onder de knop contact.